BINNENKORT START VERKOOP

U heeft belangstelling getoond voor een nieuwbouw koopwoning in het gezellige Zoetermeer. Met deze nieuwsbrief informeren wij u graag over het kleinschalige nieuwbouwproject aan de Schinkelweg. 8 Moderne woningen met een zonnige tuin in een bestaande woonwijk. Lees snel verder!

VOORBEREIDINGEN 'ONLINE' START VERKOOP

Allereerst hopen we dat het, ondanks de situatie waarin we momenteel met elkaar leven, goed met u gaat. We moeten allemaal onze manier van leven aanpassen; dit geldt ook voor zakelijke activiteiten. Onze primaire aandacht is gericht op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers. Wij volgen hierin de regels van de Nederlandse overheid en het RIVM. Om deze reden is het ook niet wenselijk om nu een fysiek start verkoop event te organiseren. Voor de verkoop HerenAcht betekent dit, dat de verkoop online gaat plaatsvinden. Wij treffen hier nu de laatste voorbereidingen voor, om dit zo goed mogelijk in te richten. Vanaf vrijdag 29 mei aanstaande kunt u online inschrijven voor uw favoriete bouwnummer(s).

NEEM EEN VOORPROEFJE

Bent u nieuwsgierig hoe HerenAcht er straks uit komt te zien? Op de uitgebreide website leest u specifieke informatie per woning, de complete technische omschrijving, verkoopinformatie, enzovoort. Ook de brochure kunt u al online bekijken! Zo krijgt u een goed beeld van deze duurzame, moderne woningen die gasloos gebouwd worden.
Als u kiest voor een woning in HerenAcht kunt u binnenkort genieten van comfortabele nieuwbouw en bent u klaar voor de toekomst!

Hartelijke groet,
Verkoopteam HerenAcht