HerenAcht is een ontwerp van architectenbureau Piet Onderwater & Partners. De omliggende bebouwing is een van de inspiratiebronnen geweest voor dit plan. De 8 woningen zijn verdeeld in 2 rijen van 4 woningen. Door de gekozen materialen wordt zowel individualiteit als collectiviteit tot uitdrukking gebracht. Gezellig dichtbij de authentieke Dorpsstraat in Zoetermeer. 

Extra

royaal

DOOR VIER VERDIEPINGEN

De Dijkwoningen zijn opvallend groot. De impressie toont het ongekende volume van deze vier woningen. Met vier volledige woonlagen ideale gezinswoningen  voor mensen die op zoek zijn naar meer ruimte. Extra bijzonder het souterrain van circa 38m2 met ruimte voor een heerlijke leefkeuken en met daglichttoetreding via de openslaande deuren naar de tuin. Het woonoppervlakte van de Dijkwoningen is circa 192 / 198 m2. 

Knus

wonen

IN EEN HOFWONING

Vandaag de dag is er ook veel vraag naar woningen die precies goed zijn. Niet te groot en niet te klein. De 4 Hofwoningen voldoen hier precies aan. Met een woonoppervlakte van circa 109 of 121m2 de perfecte plek voor mensen die uitkijken naar een sfeervolle woning met 3 slaapkamers, badkamer en achtertuin. Aan de voorzijde is de woning gelegen aan een hofje.