Het ooit zo kleine dorpje is uitgegroeid tot een moderne stad. Zoetermeer wordt ook wel ‘Sweet Lake City’ genoemd. Met alle faciliteiten die je van een stad mag verwachten, van ambachtelijke winkels tot grote winkelketens, van leuke kroegen en theaters tot sfeervolle restaurants. En in tijden als deze, waar het uitgaansleven nog op een lager pitje staat, kunt u op sportief gebied hier goed uit de voeten! 

HerenAcht

Prettig

wonen

MET VEEL GROEN

Mensen met een actieve levensstijl hebben het hier in Zoetermeer goed naar hun zin. Vanuit de lucht, op de fiets en lopend ervaar je de groene stad het best. Er is veel ruimte voor recreatieve activiteiten. Lekker met de hond er op uit, hardlopen, deelnemen aan bootcamps of een balletje slaan op golfbaan BurgGolf. Het buitenleven lacht u toe. Zelfs wie wil skiën wordt in Zoetermeer op z’n wenken bediend. SnowWorld is een van dé hotspots in deze aantrekkelijke stad voor mensen van alle leeftijden!

Dorps

wonen

IN DE STAD

De opzet van Zoetermeer is dusdanig dat u zich hier waant in een dorp. De sfeer is gemoedelijk, er is veel ruimte, groen en water en het is er rustig en fijn wonen. Met wijken en buurten met een eigen gezicht. Er wonen veel jonge gezinnen. Dat is niet vreemd, want alles wat een modern gezin nodig heeft, is er te vinden. Denk aan kinderopvang, scholen, sportverenigingen, een stadstheater en museum, ruimte om buiten te spelen en de wereld te ontdekken… 

Sport

en spel

IN DE BUITENLUCHT

In het Groene Hart is het prettig wonen, werken en leven. Alles goed bereikbaar en toegankelijk. Zo zijn natuurgebieden als het Balijbos, het Noordelijke Plassengebied met Noord Aa, de Noordhovenseplas en de Benthuizerplassen fijne plekken om naar toe te gaan als u er op uit trekt. Op de fiets de weide wereld in of even uitwaaien en de tijd vergeten tijdens een middagje vliegeren met de kinderen. 

Uit &

thuis

GENIETEN VAN HET LEVEN

Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, genieten met familie, vrienden, de kinderen of alleen, in deze stad kunt u alle kanten op. Zowel thuis in HerenAcht als buitenshuis is er veel te doen. Een gezellige buurtbarbecue in uw eigen achtertuin, tikkertje spelen op straat, op de fiets naar het centrum, de bibliotheek, het zwembad, de bioscoop, theater en de leukste restaurants. Hier in Zoetermeer is het leven goed. Ontdek het zelf.