HERENACHT (ONLINE) VERKOOP GESTART! INSCHRIJVEN TOT MAANDAG 8 JUNI 17.00 UUR.

De verkoop van HerenAcht in Zoetermeer is vandaag, 29 mei om 12 uur van start gegaan! Schrijf in voor één van de acht moderne, duurzame woningen met alle ruimte om uw woonwensen te realiseren. Riante Dijkwoningen met vier complete woonlagen en sfeervolle Hofwoningen met fijne indeling, zonnige achtertuin en een eigen parkeerplaats.

INSCHRIJVEN

U kunt vanaf nu inschrijven voor uw favoriete bouwnummer(s). Het digitale formulier staat op de website voor u klaar. Evenals informatie over de procedure. Het wijst zich allemaal vanzelf. Voor degene die toch liever een versie op papier invult, hebben we een pdf van dit formulier opgenomen. Deze kunt u downloaden, compleet invullen en (digitaal) inleveren bij een van de makelaars.

U kunt direct starten met inschrijven! De inschrijfperiode sluit op maandag 8 juni aanstaande om 17.00 uur. Zorg dat u voordien uw inschrijving in orde heeft gemaakt en op de knop Inschrijven drukt. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging van ons. Let op; het kan zijn dat deze in eerste instantie in uw spambox belandt. De toewijzing van de woningen vindt binnen twee weken plaats. De makelaars nemen automatisch contact met u op.

INSCHRIJVEN VOOR UW FAVORIETE WONING IS EENVOUDIG

1. Bekijk de woningen en kenmerken met de woningzoeker
2. Kies de woning van uw voorkeur(en)
3. Klik op de knop Inschrijven en vul uw gegevens en voorkeuren in. Verzend het formulier direct online en u staat geregistreerd op onze lijst! Of lever uw compleet ingevulde formulier in bij een van de makelaars.
4. Schrijf in voor 8 juni 17.00 uur.

Het kopen van een woning is een belangrijke beslissing. Het verkoopteam van HerenAcht informeert u graag uitgebreid over uw persoonlijke mogelijkheden. De contactgegevens van de betrokken makelaars vindt u onderstaand.

VRAAG & ANTWOORD

Wat betekenen de huidige Corona maatregelen voor dit project?
Het verkoopteam is goed voorbereid en treft waar mogelijk de nodige maatregelen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u het gesprek met de makelaar via een videoverbinding wilt voeren, telefonisch, persoonlijk op kantoor of op de locatie.

Wat gebeurt er vanaf het moment dat ik een optie heb op de woning?
Na het toewijzingsgesprek met de makelaar heeft u officieel een optie op de woning van uw keuze. In het gesprek met de makelaar worden de financiële en technische zaken met u doorgenomen. U kunt hierbij denken aan de koop- en aannemingsovereenkomst, de opties, afwerking van de badkamer, enz.

Heb ik na ondertekening van de koopovereenkomst nog bedenktijd?
Na ondertekening, door beide partijen, van de koop-/aannemings­overeenkomst heeft u een bedenktijd van 7 dagen.

Kan ik ook woonwensen kiezen die niet op de lijst staan?
In principe is alles bespreekbaar. Individuele woonwensen dienen te passen in de opzet van het plan en worden door ons beoordeeld op haalbaarheid. Ook moeten deze voldoen aan regelgeving zoals het bouwbesluit. Uitvoerbare, individuele woonwensen worden u als offerte aangeboden.

Wanneer gaat de bouw starten en hoe lang duurt het?
De bouw is vastgelegd in de aannemingsovereenkomst en is berekend op basis van werkbare dagen. Na het vervallen van de opschortende voorwaarden wordt er gestart met de voorbereiding waarna de bouw kan starten. De bouwtijd is afhankelijk van een groot aantal factoren; uiteraard wordt u te zijner tijd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Het is gebruikelijk dat circa 6 weken voor de oplevering u geïnformeerd wordt met een indicatie over de datum van oplevering.

Hartelijke groet,
Verkoopteam HerenAcht