Dijk

woning

VIER VOLLEDIGE WOONLAGEN

De Dijkwoningen zijn opvallend groot. De impressie toont het ongekende volume van deze vier woningen. Met vier volledige woonlagen ideale gezinswoningen  voor mensen die op zoek zijn naar meer ruimte. Extra bijzonder is ook het souterrain van circa 38 m2 met ruimte voor een leefkeuken met daglichttoetreding via de openslaande deuren naar de tuin. Het woonoppervlakte van de Dijkwoningen is circa 192 / 198 m2. Fijn zoveel ruimte!

Hof

woning

MET DRIE SLAAPKAMERS

Vandaag de dag is er ook veel vraag naar woningen die precies goed zijn. Niet te groot en niet te klein. De 4 Hofwoningen voldoen hier precies aan. Met een woonoppervlakte van circa 109 of 121 m2 de perfecte plek voor mensen die uitkijken naar een sfeervolle woning met 3 slaapkamers, badkamer en achtertuin. Aan de voorzijde is de woning gelegen aan een hofje.

Eerste

bewoners

KIES UW EIGEN STIJL

Kiest u voor een nieuwbouwhuis dan heeft u de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud. Een ander groot voordeel is dat u alle ruimte heeft om uw ideale woning te realiseren. Dit huis kunt u helemaal naar eigen idee en smaak inrichten en indelen. Welke kleur kiest u voor de wanden, de vloeren, keuken, of badkamer? We gaan graag met de kopers in gesprek. Veel van uw wensen kunnen namelijk eenvoudig meegenomen worden tijdens de bouw. 

Kamers

om in

WEG TE DROMEN

Keuzes maken is nog nooit zo leuk geweest. Welk huis u ook kiest in het plan HerenAcht, alles aan uw woning is nieuw en fris. Dit maakt vanaf het allereerste moment uw woning extra speciaal. Geef deze unieke kans de ruimte en laat uw fantasie de vrije loop. Zo hebben in basis de woningen drie of vier slaapkamers, maar voor welke indeling kiest u? Creëert u in uw nieuwe huis uw lang gedroomde inloopkast, een eigen werkplek of de leukste kinderkamer? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.